Σελίδες

Αποφραξεις - Apofraxeis

Αποφραξεις

Ποιές  υπηρεσίες προσφέρονται συνήθως από τα ειδικά συνεργεία αποφράξεων;
Τα ειδικά συνεργεία αποφράξεων παρέχουν κυρίως υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων και φρεατίων.

Συνήθως προσφέρουν υπηρεσίες όπως  απόφραξη και καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου και φρεατίου, απόφραξη και καθαρισμός δικτύου ομβρύων υδάτων και σχαρών, απόφραξη νεροχύτη, λεκάνης, υδροροών και σιφωνιού δαπέδου καθώς και απόφραξη κατακόρυφης στήλης ενός κτιρίου.  Επίσης αρκετές φορές προσφέρουν στους πελάτες τους και δύο άλλες υπηρεσίες όπως είναι η συντήρηση αποχετεύσεων πολυκατοικιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και άντληση υδάτων.

Τι παρεμποδίζει συνήθως την ομαλή λειτουργία των αποχετεύσεων μας;
Κάθε αποχέτευση του χώρου μας βουλώνει λόγω διαφόρων αιτιών. Για παράδειγμα, η μπανιέρα μας μπορεί να βουλώσει λόγω της συγκέντρωσης μεγάλης ποσότητας απορρυπαντικών ή σαμπουάν καθώς και λόγω τριχών, η λεκάνη της τουαλέτας μας λόγω υπολειμμάτων, ο νεροχύτης της κουζίνας μας λόγω υπολειμμάτων τροφών και παχύρευστων υγρών (π.χ. λάδι), το φρεάτιο εξαιτίας της ύπαρξης διαφόρων στερεών αντικειμένων ή ακόμα και λόγω φύλλων από δέντρα και τέλος οι υδρορροές εξαιτίας χαρτιών, ξύλων ή ακόμα και φύλλων.

Τι εξοπλισμός χρησιμοποιείται από τα ειδικά συνεργεία αποφράξεων;
Τα ειδικά συνεργεία αποφράξεων συνηθώς χρησιμοποιούν ηλεκτροκίνητο ειδικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων των πελατών τους, καθώς και πιεστικά μηχανήματα. Παράλληλα, υπάρχουν και περιπτώσεις υπερσύγχρονων συνεργείων αποφράξεων, τα οποία χρησιμοποιούν ακόμα και  ειδικές κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν το πρόβλημα της αποχέτευσης του πελάτη τους ευκολότερα και να το επιλύσουν γρηγορότερα.

Τι καθορίζει το κόστος της εκάστοτε απόφραξης;
Ο βασικός παράγοντας που καθορίζει το κόστος για μία απόφραξη είναι τα ίδια τα αίτια που την προκάλεσαν. Δευτερεύοντες παράγοντας που επηρεάζουν το κόστος, είναι τα μηχανήματα και ο ειδικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία- συνεργείο απόφραξης, και τέλος η διάρκεια που θα επιλέξει ο πελάτες να δέχεται της υπηρεσίες της εκάστοτε ανάδοχης εταιρείας- συνεργείο αποφράξεων.

Αποφραξεις 24 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου