Σελίδες

Συναγερμοι - ενημέρωση και συμβουλές


Συναγερμοι


Με ποιο τρόπο μπορεί ένας συναγερμός ασφαλείας να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη- υπεύθυνο ενός χώρου, σε περίπτωση κινδύνου;
Ένας συναγερμός ασφαλείας έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τον ιδιοκτήτη ενός χώρου σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας του, αν διαθέτει μία μονάδα επικοινωνίας. Η μονάδα επικοινωνίας δηλαδή, είναι υπεύθυνη για την άμεση ειδοποίηση και ορθή ενημέρωση του ιδιοκτήτη- υπευθύνου.

Συναγερμοι προσφορά
Πώς επιτυγχάνεται η σύνδεση της μονάδας επικοινωνίας;
Για να επιτευχθεί η σύνδεση της μονάδας επικοινωνίας, του συναγερμού μας αρκεί να πραγματοποιήσουμε σύνδεση είτε με τη σταθερή τηλεφωνική γραμμή της οικίας μας, είτε με το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας.

Αναλυτικότερα, αν επιλέξουμε τη σύνδεση της μονάδας επικοινωνίας του συναγερμού μας με τη σταθερή τηλεφωνική μας γραμμή, τότε μπορούμε να ενημερωνόμαστε από το συνεργαζόμενο κέντρο λήψης σήματος ή ακόμα και με ταυτόχρονα ενημερωτικά ηχητικά ή γραπτά μηνύματα σταθερής τηλεφωνίας άμεσα προς τον ιδιοκτήτη- υπεύθυνο του εκάστοτε χώρου.

Στην περίπτωση της σύνδεσης της μονάδας επικοινωνίας του συναγερμού μας με το δίκτυο της κινητής μας τηλεφωνίας, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί συνήθως, μόνο για την ενεργοποίηση του συναγερμού του και χωρίς να γνωρίζει κάτι επιπλέον (π.χ. για ποιο λόγο ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του).

Τι άλλου τύπου μηνύματα μπορεί να δεχτεί ο ιδιοκτήτης αν το επιθυμεί, σχετικά με τη μη ομαλή λειτουργία του συναγερμού του;
Τα μηνύματα που θα δεχτεί ο ιδιοκτήτης- υπεύθυνος του χώρου μπορούν να είναι συνοπτικά χωρίς πολλές λεπτομέρειες για παράδειγμα, “Παραβίαση ζώνης” 2 ή αναλυτικότερα όπως “Παραβίαση μπαλκονόπορτας υπνοδωματίου” ή ακόμα και “Αφοπλισμός από Μαρία”, αφού η Μαρία είναι ένας από τους χρήστες του συναγερμού και διαθέτει το δικαίωμα να οπλίζει ή αφοπλίζει το συναγερμό ασφαλείας.

Ποιά από τις δύο συνδέσεις του συναγερμού μας, παρέχει περισσότερη ασφάλεια;
Περισσότερη ασφάλεια παρέχεται μέσα από τη σύνδεση της μονάδας επικοινωνίας του συναγερμού μας με την μονάδα της κινητής μας τηλεφωνίας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι διαρρήκτες πολλές φορές διακόπτουν την σταθερή τηλεφωνική γραμμή της οικίας μας, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης από τον συναγερμό του αλλά ούτε και από το κέντρο λήψης σημάτων.
Περισσότερες πληροφορίες: Συναγερμοι ShopAlarm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου