Σελίδες

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Η εταιρεία ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ δραστηριοποιείται πάνω από μία δεκαετία στην πώληση και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας. Διαθέτει αξιόπιστους, ενσύρματους και ασύρματους συναγερμούς σπιτιών και καταστημάτων, κάμερες ασφαλείας, έμπειρο και οργανωμένο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Επίσης στελεχώνεται από έμπειρους εγκαταστάτες και πωλητές που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καταλληλότερα συστήματα συναγερμού για το σπίτι ή το κατάστημά σας.

Η εταιρεία ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ διαθέτει και εγκαθιστά ενσύρματους και ασύρματους συναγερμούς σπιτιών και καταστημάτων. Ωστόσο προτείνει πάντα στους πελάτες της, την αγορά και εγκατάσταση ασύρματων συναγερμών καθώς τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία των ασύρματων συναγερμών έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που δεν υπολείπονται ούτε σε επιδόσεις αλλά ούτε και σε αξιοπιστία των ενσύρματων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 9:00 με 21:00 για να συζητήσουμε για το πώς μπορείτε να εξοπλίσετε με τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, για τις προσφορές μας, τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Μπορείτε επίσης να κλείσετε ραντεβού ώστε να έρθει ο τεχνικός μας στον χώρο σας για την μελέτη και την παράδοση της οικονομικής προσφοράς μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!



Τα βασικότερα μέρη ενός συναγερμού σπιτιού είναι: Οι μαγνητικές επαφές (παγίδες) - Οι μαγνητικές επαφές ασφαλίζουν τα βασικότερα αν όχι όλα τα ανοίγματα (πόρτες, παράθυρα, κλπ) του σπιτιού που μπορεί να εισέλθει ένας διαρρήκτης στο σπίτι. Οι ανιχνευτές κίνησης (ραντάρ) - Οι Ανιχνευτές κίνησης αντιλαμβάνονται οποιαδήποτε κίνηση υπάρξει στο χώρο και εφόσον είναι οπλιμένος ο συναγερμός τον ενεργοποιούν. Οι σειρήνες - Οι συναγερμοί σπιτιών πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 σειρήνες ειδοποίησης, μία εσωτερική και μία εξωτερική σειρήνα. Η κεντρική μονάδα - Η κεντρική μονάδα είναι ο πίνακας ελέγχου του συναγερμού. Το πληκτρολόγιο - Από το πληκτρολόγιο οπλίζεται και αφοπλίζεται ο συναγερμός Οι μπαταρίες - Οι 2 μπαταρίες κρατούν το σύστημα σε λειτουργία σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος. 

Ένας συναγερμός σπιτιού μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά την οικία μας από τους διαρρήκτες που θα θελήσουν να εισβάλουν σε αυτήν. Η τοποθέτηση ενός συναγερμού σπιτιού λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας στην επίδοξη εισβολή των διαρρηκτών στην οικία μας. Η πρακτική των διαρρηκτών είναι να εισβάλουν σε αφύλακτες οικίες, δηλαδή σε οικίες χωρίς κάποια ασφάλεια πχ συναγερμοί σπιτιών, security, ακόμα και σκύλο. Στόχος τους είναι να εισβάλουν στον χώρο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όταν λοιπόν μελετούν το σπίτι που θα εισβάλουν και αντιλαμβάνονται πως υπάρχει σειρήνα συναγερμού προτιμούν να προχωρήσουν στην ανεύρεση άλλης αφύλακτης οικίας με χαμηλότερο επίπεδο ασφάλειας. http://www.synagermoi-spition.gr/synagermoi-spition.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου