Σελίδες

Υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο

Υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο
Υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο


Τα υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελούνται κυρίως από: Μια βάση που παράγει τον ατμό και κάποιο συστατικό που προσδίδει την γεύση. Όλα τα συστατικά θεωρούνται ασφαλή για χρήση ακόμη και σε προϊόντα διατροφής. Δύο ειδών Βάσεις χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καπνού: Propylene Glycol που είναι το πιο διαδεδομένο και Vegetable Glycerin)που προέρχεται από την απόσταξη λαχανικών και δεν παρουσιάζει καμία αλλεργική δράση. Πέρα από την προπυλενογλυκόλη και γλυκερίνη λαχανικών το υπόλοιπο 30% των συστατικών που περιέχονται στα υγρά αναπλήρωσης (e-liquids) είναι νερό, και άρωμα κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα το οποίο και δημιουργεί την γεύση.  Γενικότερα θα πρέπει να αναζητήσετε μία γεύση που σας είναι ευχάριστη. Ξεκινήστε, λοιπόν, με μικρότερες ποσότητες μέχρι να βρείτε το υγρό αναπλήρωσης που σας ταιριάζει.

Τώρα αγοράστε 5 υγρά αναπλήρωσης Natura 30ml και πληρώστε τα 4!!!! Επιλέξτε όποιες γεύσεις επιθυμείτε. Εξασφαλίστε, δεν θα ξεμείνετε ούτε εσείς ούτε οι γνωστοί σας!!!!! Τα υγρά αναπλήρωσης παρασκευάζεται και συσκευάζεται 100% στην Ιταλία από την ιταλική FlavourArt για λογαριασμό της MediCre Hellas.

New: Σύμφωνα με μελέτες με τη χρήση του το ηλεκτρονικο τσιγαρο είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του καπνίσματος στο 72% των καπνιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου