Σελίδες

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση Παπαδήμου



Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε από τη Βουλή η μεταβατική κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. «Ναι» ψήφισαν 255 βουλευτές και «όχι» 38. Καταψήφισαν ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος -ο οποίος διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ- ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής, ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας και ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 293 βουλευτές. Για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν δεν ετέθη θέμα διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εκτός από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν η Ντόρα Μπακογιάννη και οι βουλευτές που πρόσκεινται στη Δημοκρατική Συμμαχία.


Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε, επίσης, η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιάνης και ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός ήταν απών, όπως και τρεις βουλευτές του ΚΚΕ (Γ. Μαυρίκος, Ι. Ζιώγας και Στ. Σκοπελίτης), οι οποίοι έστειλαν επιστολή, αλλά ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θα καταμετρηθούν.

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου