Σελίδες

Αποφραξεις αποχετευσεων

Αποφραξεις αποχετευσεων

Αποφράξεις αποχετεύσεων
 
Εάν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα (Αποφραξεις αποχετευσεων), είτε λόγω της ελλιπής συντήρησης του, είτε λόγω της απρόσεκτης χρήσης του από εσάς τους ίδιους ή τους ενοίκους των διαμερισμάτων σας, είτε ακόμα και εξαιτίας της ύπαρξης κάποιων εξωτερικών  παραγόντων (π.χ προβλήματα στο τοπικό κεντρικό αποφρακτικό δίκτυο), μη διστάσετε να καλέσετε αμέσως ένα ειδικά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο συνεργείο που θα διαγνώσει ορθά και θα δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

Τι είδους περιπτώσεις υπάρχουν για τις κατοικίες και τους εργασιακούς χώρους που απαιτούν τη διαδικασία της απόφραξης;

Οι συνηθέστερες περιπτώσεις που απαιτούν τη διαδικασία της απόφραξης στις κατοικίες ή στους εργασιακούς χώρους είναι οι παρακάτω:
1.  Όταν έρθουμε αντιμέτωποι με μία φραγμένη λεκάνη στο μπάνιο του χώρου μας, σε αρκετές περιπτώσεις να μην είναι απαραίτητη και η παρέμβαση κάποιου ειδικού και απλά να αρκεί να αφαιρέσουμε το πιθανό αντικείμενο που μας έχει πέσει και παρεμποδίζει την ορθή λειτουργία της.
2.  Όταν φράξει κάποιο σιφόνι δαπέδου. (Πρόβλημα που το συναντάμε κυρίως στο μπάνιό μας, το οποίο διαθέτει σιφόνι με σχαράκι.)
3.  Όταν φράξει ο νεροχύτης της κουζίνας μας.
4. Όταν φράξει η μπανιέρα μας ή ο νιπτήρας μας, λόγω τριχών ή επανειλημμένης χρήσης και κατά συνέπεια συσσώρευσης σαπουνιών σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
5.  Όταν οι υδρορροές μας απαιτούν τη διαδικασία της απόφραξης και της συντήρησης.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις μπορούμε να ζητήσουμε από το εκάστοτε κάθε φορά ειδικό συνεργείο να δείξει την απαιτούμενη προσοχή και καθαριότητα κατά τη διαδικασία της απόφραξης, κυρίως για λόγους υγιεινής.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι το δίκτυο των υδρορροών μας, αυτό δηλαδή που ευθύνεται για τη συλλογή των οικιακών νερών π.χ. τα νερά από τον καθαρισμό των μπαλκονιών, είτε από τη συλλογή των βρόχινων νερών, οφείλουν να συντηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι μόνο δύο φορές ετησίως. Ο λόγος που συνίσταται η τακτική συντήρηση είναι γιατί πολλές φορές πέφτουν φύλλα δέντρων, αντικείμενα από τα μπαλκόνια, όπως είναι για παράδειγμα τα μανταλάκια, με αποτέλεσμα να φράζουν οι υδρορροές και να είναι απαραίτητη η απόφραξη τους.

Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα μόνο και μόνο από μία βροχή, προκαλώντας πολύ εύκολα κάποιου είδους πλημμύρας του χώρου μας και υλικές ζημιές, μεγάλης ίσως χρηματικού και όχι μόνου κόστους.

Τι είδους υπηρεσίες έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ειδικά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο αποφρακτικό συνεργείο;

Οι συνηθέστερες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα αποφρακτικό συνεργείο είναι από μία απλή συντήρηση (ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή ετησίως) του αποχετευτικού μας, οικιακού για παράδειγμα δικτύου, τη διάγνωση και τον εντοπισμό του προβλήματος που προκαλεί τη βλάβη (για παράδειγμα λόγω καθίζεις του εδάφους ή λόγω κακοτεχνιών κτλ), μέχρι τον καθαρισμό, την απόφραξη του αποχετευτικού μας δικτύου και την άντληση των υδάτων, σε περίπτωση φραγμένων υδρορροών και αποχετεύσεων.
Επικοινωνείτε μαζί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου