Σελίδες

Βοηθήματα Αρχαίων Γυμνασίου

Βοηθηματα Αρχαιων Γυμνασιου
Βοηθήματα Αρχαίων Γυμνασίου
Τα σχολικά βοηθήματα Αρχαίων του γυμνασίου είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καθώς αναλύουν εκτενώς την διδακτέα ύλη των σχολικών βιβλίων. 

 Για τη συγγραφή των βοηθημάτων Αρχαίων της Γυμνασίου ακολουθήθηκαν, µε βάση το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και τις υποδείξεις και ασκήσεις που περιέχει το βιβλίο του εκπαιδευτικού, την ίδια πορεία που ακολουθήθηκαν και για τη συγγραφή του βιβλίου «Αρχαία Ελληνική Γλώσσα» της A΄ και Β΄ Γυμνασίου. Με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα παρουσιάζονται σε πλήρη ανάπτυξη όλες τις ενότητές του πλησιάζοντας πολύ τις ικανότητες του μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου, ώστε να κάνει πιο εύκολα κτήμα του όσα του προσφέρονται. Η μεθοδική διάταξη της ύλης του βοηθήματος στοχεύουν να διευκολύνει τον μαθητή στη μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας την οποία θα προσεγγίσει πιο ευχάριστα και µε μεγάλη αγάπη.

Στο blog αυτό συλλέγονται όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα αργαιων και βιβλία γυμνασίου για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και video αρχαίων γυμνασίου και λυκείου.

 Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. 

Ο σκοπός των βοηθημάτων του γυμνασίου και του επιπρόσθετου εκπαιδευτικού υποστηρικτικού υλικού είναι η προσφορά δωρεάν βοήθειας, αφενός στους μαθητές και αφετέρου στους εκπαιδευτικούς. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πολλά από τα σχολικά βοηθήματα αρχαίων αφορούν παλιότερες σχολικές εκδόσεις βιβλίων για τους μαθητές, με αποτέλεσμα να καθίσταται απαραίτητη η ορθολογική κρίση των μαθητών κυρίως σε απαντήσεις ασκήσεων. Η μη ορθολογική χρήση των συγκεκριμένων σχολικών βοηθημάτων και η απλή αντιγραφή τους πιθανόν να επιφέρει αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου